Håndverksbakeriet er verdenskjent i Hamar for sine velsmakende kringler, beste brød og flotteste marsipankaker. I bakeriet produseres alt fra bunnen av; brød, kaker og fristende bakervarer. Bakeriet har også cafè med salg av flere av de varene som er produsert. Her er det sitteplasser til kafégjester som kan nyte bakeriet sine velduftende ferske varer sammen med en god baristakaffe. Kringla leverer også catering av lunsjretter og kaker, samt tilbyr utkjøring. 

Kringla tilbyr jobb til mennesker som har behov for varig tilrettelagt arbeid(VTA).  

Arbeidsoppgavene er varierte innen produksjon av brød, påsmurt og konditorvarer. I utsalget er kundebehandling, kasse, salg og barista en del av oppgavene. Renhold og hygiene er en viktig del av det å jobbe med produksjon og servering av mat. Ved Kringla Bakeri har vi fokus på et godt læringsmiljø og mestringsopplevelser. Som medarbeider hos Kringla vil du få grundig opplæring og kan opparbeide deg kompetanseheving innen yrket. Kringla Bakeri er godkjent som lærebedrift for både baker og konditorfaget.  

Åpningstider er mandag til lørdag fra kl. 09.00 – 15.00. 

Les mer og bestill kaker på kringla.no, eller telefon 415 35 540 

 

Stig Ottesen

415 35 562
stig.ottesen@mjosanker.no
Driftsleder