Smilende kvinne som jobber på pc

Bedriftstjenester

Ta steget mot en mer effektiv organisasjon med våre bedriftstjenester

MjøsAnker er Innlandets største arbeidsinkluderingsbedrift, og tilbyr skreddersydde tjenester for bedrifter og næringsliv. Vi har lang erfaring med arbeidsspesifikke norskkurs, rekruttering og kartlegging av både bedrifter og arbeidsressurser. Vårt tverrfaglige team har bred kompetanse og lang erfaring fra ulike bransjer. Alle ansatte er sertifiserte, og benytter anerkjente metoder og kartleggingsverktøy. Vi skreddersyr og tilpasser selvsagt alle våre tjenester for å møte dine spesifikke behov og mål.

Karriere- og HR-tjenester

Våre HR-tjenester omfatter rekruttering, bemanning, sykefraværsoppfølging, veiledning, coaching og karriereutvikling. Vi tilbyr også HR for hire som fast avtale.

Pil for å lese mer om HR-tjenester

Norskkurs i bedrifter

Skreddersydd opplæring med fokus på opplæring i norsk språk, arbeidslivskompetanse og innføring i norske normer, verdier og praksis.

Pil for å lese mer om Norskkurs for bedrifter

sitat-symbol

I situasjoner hvor det er oppstått et kort eller langsiktig behov kan det være viktig å få på plass god kompetanse raskt. Med våre fagressurser bistår vi bedriftene på en profesjonell og effektiv måte, og kan på den måten avlaste bedriftens egne personalledere.

Grethe Thomassen Theodorsen, MjøsAnker Karriere
Grethe Thomassen Theodorsen, MjøsAnker Karriere
Bli kontaktet for å høre mer om mulighetene

Bli kontaktet for å høre mer om mulighetene

Fyll ut skjema så kontakter vi deg så snart som mulig.