Mann og kvinne i samtale på kontor

Vi bistår i HR-arbeidet med kompetent support og rådgivning

Stadig flere bedrifter får øynene opp for viktigheten av å jobbe dedikert og systematisk med sin aller viktigste ressurs: menneskene. Det handler om å forvalte personalressursene best mulig slik at bedriften kan sikre effektivitet og lønnsomhet, samtidig som arbeidsmiljø og bedriftskultur ivaretas på en god måte.

HR-tjenesten i en bedrift omfatter i dag mye mer enn bare lønn og medarbeidersamtaler. Å holde seg oppdatert på HR faget kan være utfordrende og ikke minst tidkrevende. Samtidig er de ansatte bedriftens aller viktigste ressurs, og de ansatte må følges opp, utvikles og styrkes på en best mulig måte.

Ved å outsource deler av bedriftens HR-tjenester til en ekstern partner får bedriften tilgang til fagkompetanse og relevante verktøy, samtidig som det frigjør tid hos personallederne i bedriften. MjøsAnker har lang erfaring med blant annet kartlegging av personalressurser, bistand med bemanning og ansettelser, omskoleringsprosesser og oppfølging av ansatte.

Karriereveiledning

Vi bistår bedriften med karrieretjenester som blant annet kartlegging av kompetanse, ressurser og behov, sammensetning av team, og utvikling av ansatte. Vi veileder og bistår også i omskoleringsprosesser, og har lang erfaring med personalkartlegging og karriereveiledning.

HR for hire

Vi tilbyr bedrifter fast avtale om HR-bistand der alle aspekter innen HR ivaretas, blant annet innen sykefraværsoppfølging, kartlegging og tiltak for å forhindre sykefravær, tilrettelegging på arbeidsplassen, medarbeideroppfølging, konflikthåndtering, rekruttering og nedbemanningsprosesser.

Coaching

Noen ganger er det smart å ha en profesjonell sparringspartner som både støtter og utfordrer deg på veien. Vi tilbyr coachingtimer til ansatte, der fokus er på mestring, utvikling og arbeidsrelaterte problemstillinger. Temaer kan også være stressmestring og balanse i hverdagslivet. Vi tilbyr både fysiske og digitale samtaler, både individuelt og i team.

Kontakt oss gjerne for mer informasjon om hvordan vi kan skreddersy tjenester tilpasset din bedrift. Bruk kontaktskjemaet under, eller ta direkte kontakt med en av våre ansatte.

Bli kontaktet for å høre mer om mulighetene

Bli kontaktet for å høre mer om mulighetene

Fyll ut skjema så kontakter vi deg så snart som mulig.

Grethe Thomassen Theodorsen

Karrierekoordinator
Send e-post
45721916
Karriere