Person holder en rød kube med FNs bærekraftmål nummer 8

Sammen om inkludering – Et bærekraftig valg

Som Innlandets største arbeid og inkluderingsbedrift er vårt samfunnsoppdrag å bidra til jobbmuligheter til alle, og å skape arbeidsglede ved mestring og utvikling hos den enkelte.

For å lykkes med vårt oppdrag må vi samarbeide tett både med NAV og det lokale næringslivet for å kunne gi et godt tilbud til de som kommer til oss. I MjøsAnker kvalifiserer vi jobbsøkere gjennom ulike former for arbeidstrening, og ruster dem til å delta i arbeidslivet.

Felles for alle som kommer til MjøsAnker er et ønske om å komme tilbake i jobb eller utdanning. Enten det betyr å finne seg en ny jobb eller beholde sin nåværende jobb, eller å finne ut hvor mye man faktisk mestrer å jobbe. Det kan også bety å starte en utdanning for å kvalifisere seg til en jobb.

For å tilby gode arenaer for arbeidstrening eller arbeidsavklaring er vi avhengig av et tett samarbeid med ulike bedrifter på tvers av alle bransjer. Bedrifter som gjennom et samarbeid med MjøsAnker stiller arbeidsplassen sin tilgjengelig for utprøving, arbeidstrening eller ansettelse av en person som vil tilbake til arbeidslivet tar et bevisst samfunnsansvar. Ved å være med i inkluderingsdugnaden bidrar du ikke bare til å gi mennesker muligheten til et arbeidsliv, men du styrker også din egen merkevare og skaper økt engasjement hos egne ansatte.

sitat-symbol

Det er jo veldig ålreit å bli kjent med personene først, og man får et mye bedre inntrykk av dem enn i et klassisk intervju.

Jørgen Øyen, Byggmax Kongsvinger
Jørgen Øyen, Byggmax Kongsvinger

Gjennom et samarbeid med MjøsAnker bidrar du spesifikt inn i FNs bærekraftmål om anstendig arbeid og økonomisk vekst. Større bedrifter som må rapportere på bærekraft vil også gjennom et samarbeid med MjøsAnker kunne synliggjøre sitt bidrag på en tydelig, kvantitativ og god måte. Sammen kan vi ta et viktig samfunnsansvar og hjelpe flere mennesker ut i jobb.

Gjør en forskjell. Bidra til jobbmuligheter for alle! Ønsker dere å bidra til et mer inkluderende arbeidsliv? Fyll inn skjemaet under og send inn, så tar vi kontakt med deg for en uforpliktende prat.

Bli kontaktet for å høre mer om mulighetene

Bli kontaktet for å høre mer om mulighetene

Fyll ut skjema så kontakter vi deg så snart som mulig.