Fant balansen – og en inkluderende arbeidsgiver

Hilde Bjørnstad er utdannet regnskapsfører og hadde forsøkt flere arbeidsgivere de siste årene, men helseutfordringene hadde dessverre stått i veien for varig jobb. Dette skulle imidlertid endre seg da hun fikk komme inn som regnskapsmedabeider hos SMART Repair Bilpleie.

«Her har jeg fått en variasjon som har vært veldig bra», forteller Hilde. Hun erkjenner at hun har brukt mye tid og krefter før hun innså at hun måtte lytte til kroppen og finne en balanse mellom aktivitet og hvile – og med god hjelp fra en inkluderende arbeidsgiver har Hilde lykkes med dette.

-«Det har vært en veldig god og ryddig prosess», forteller hun. Nå har Hilde fast jobb hos SMART Repair Bilpleie, og trives veldig godt i bedriften. SMART Repair Bilpleie på sin side forteller at de er svært fornøyd med å ha fått Hilde med på laget.

Jobbkonsulent i MjøsAnker, Mari Irene Johansen, skryter av samarbeidet med SMART Repair Bilpleie og det at de har fokus på arbeidsinkludering. Hun skryter også av Heidi som selv jobbet veldig bra med sin egen situasjon.

«SMART Repair Bilpleie var tidlig på banen med jobbmuligheter, forteller hun. Daglig leder i SMART Repair Bilpleie, Torgeir Tjernø, påpeker at det er viktig å tenke på inkludering som en rekrutteringskanal da det gir utbytte for alle parter; både deltaker, bedriften og samfunnet!