Varig tilrettelagt arbeid

Varig tilrettelagt arbeid, forkortet til VTA, er et arbeidstilbud for deg som trenger en tilrettelagt arbeidsplass, tilpasset deg og dine behov. En tilrettelagt arbeidsplass tilbyr en tettere oppfølging enn det som er mulig i ordinært arbeidsliv. Arbeidstilbudet er aktuelt om du har, eller har søkt, uføretrygd og ønsker å delta i arbeidslivet. 
Mannsperson i arbeidsklær

Målet med VTA er å bidra til at personer som har behov for tilrettelegging for å kunne være i jobb kan delta i arbeidslivet utfra sine forutsetninger. Målet er å gi et godt arbeidstilbud med god oppfølging og opplæring. For våre ansatte i VTA setter vi stort fokus på det sosiale aspektet ved å være i jobb, mestringsopplevelser og muligheten til å utvikle seg. I noen tilfeller kan utvikling også bety mulighet for overgang til ordinær jobb eller utdanning. 

Hvordan foregår det? 

Om du ønsker å jobbe i tilrettelagt arbeid hos MjøsAnker, henvender du deg til NAV-kontoret i din kommune som sender søknaden din til oss. Vi inviterer deg på et intervju og omvisning, der hensikten er å sammen finne riktig jobbmatch. Når du takker ja til tilbud om jobb blir du fast ansatt etter arbeidsmiljøloven, med en arbeidskontrakt og har rettigheter og plikter som ansatt. VTA-ansatte får motivasjonslønn for utført arbeid, noe som kommer i tillegg til uføretrygden fra NAV. 

I MjøsAnker produserer vi varer og tjenester både til næringslivet og privatpersoner, og her bidrar stolte ansatte i produksjon og drift. Alle ansatte får opplæring og veiledning for å mestre og utvikle seg i jobbrollen og innenfor ønsket yrkesvalg. MjøsAnker er godkjent lærebedrift og kan tilby fagbrev og kompetansebevis innen flere yrkesfag.

Å delta i arbeidslivet kan bidra til mestringsfølelse, økt selvbilde, økt trivsel og bedre helse. Alle ansatte i MjøsAnker bidrar i et sosialt felleskap der det er mye arbeidsglede. Som ansatt får du tilbud om å delta på ulike kurs og aktiviteter knyttet til jobbrollen din. Vi har også årlig julebord, høsttur, aktivitetsdag og andre sosiale aktiviteter på tvers av våre produksjonsavdelinger. 

Hos oss kan du få jobb i tilrettelagt stilling innenfor disse områdene: 

Matfag

Vi tilbyr arbeidsmuligheter som baker, kokk, konditor, servitør og cafémedarbeider. Vi driver både egne cafeér og en restaurant i Brumunddal.

Renhold

Vårt renholdsteam ledes av renholdsoperatør, og tar både interne og eksterne renholdsoppgaver.

Trevare

I vår trevareavdeling tilbyr vi ulike oppgaver innen produksjon av tre-elementer og småmøbler.

Transport

Hos oss kan du jobbe med tjenester som blant annet ulike kjøre- og henteoppdrag. Vi har kjøreavtaler med både interne og eksterne samarbeidspartnere.

Butikk og service

I våre butikker kan du jobbe med butikkdrift og kundeservice. Vi driver blant annet egen ombruksbutikk på ReSirkula.

Produksjon og montering

I monteringsavdelingen utføres små og store oppdrag for leverandører som Swix, IKEA og Furnes Jernstøperi, i tillegg til egenproduksjon.

Ønsker du å vite mer, og høre om dine muligheter for jobb i VTA, kan du ta kontakt med din saksbehandler i NAV. Du kan også ta kontakt med vår tiltaksleder for VTA for mer informasjon om jobbtilbudet i MjøsAnker, eller benytte kontaktskjemaet nederst på siden.

Ingunn Nygård

Tiltaksleder VTA
Send e-post
993 49 932
Bli kontaktet for å høre mer om mulighetene

Bli kontaktet for å høre mer om mulighetene

Fyll ut skjema så kontakter vi deg så snart som mulig.