Full klaff hos MyLift

Tati Byaruhanga startet på praksisnær norskopplæring hos MjøsAnker i oktober 2021, og viste tidlig stor lærlingslyst og pågangsmot. Da MyLift tok kontakt angående jobbmuligheter i sesongen var det derfor ingen tvil hos kursinstruktør Mirjam Engelsjord at hun hadde den perfekte kandidaten – nemlig Tati. 

«Tati er til inspirasjons for oss alle», sier en entusiastisk avdelingsleder hos MyLift, André Hellebergshaugen, og forteller at han selv har jobbet mye med Tati ved sin side: «han er en av de beste ansatte jeg har hatt med på laget i år».  

André forteller at han tradisjonelt har rekruttert ved å lyse ut stillinger, men at han har fått mer og mer øynene opp for rekruttering gjennom inkludering. Tati sitt hinder for ordinært arbeidsliv har vært norskferdigheter, men etter målrettet norskopplæring kombinert med relevant arbeidspraksis fikk Tati muligheten hos MyLift, noe André ikke angrer på: «Han er utrolig positiv, høy arbeidskapasitet og svært god moral og holdning. Jeg får rett og slett ikke fullrost han nok.»  

Nå jobber André det for å få gi Tati en fast stilling, for ingen i MyLift ønsker å miste en så god kollega som Tati.