Grønne saker er en livsstilsbutikk med gjenbruksskatter og grønne planter. Vi ønsker å inspirere og motivere til en mer bærekraftig hverdag. For hver gang vi redder noe fra å bli kastet reduserer vi forbruket vårt og sparer miljøet. 

Hos oss finner du alt fra grønne planter, blomsterpotter og småmøbler, til lamper, krukker og kurver. Vi viser hvordan god re-design forlenger levetiden til brukte saker. Opplev kreative interiørskatter og grønn planteglede!  

Grønne saker tilbyr jobb for mennesker som har behov tilrettelegging for å stå i jobb (VTA). Arbeidsoppgavene handler mye om å gjøre gjenbruksvarer klare for salg i butikk. Varene må sorteres, rengjøres, pusses og prises før de kan settes på lager eller i utstilling. Kundebehandling, kasse, forefallende butikkarbeid, renhold og plantestell er også en del av arbeidshverdagen. Ved Grønne Saker har vi fokus på et godt læringsmiljø og mestringsopplevelser. Som medarbeider vil du få grundig opplæring og kan opparbeide deg kompetanseheving innen salgsfaget. Grønne Saker er godkjent som lærebedrift for salgsfaget.  

Åpningstider er tirsdag til torsdag kl. 10-17, fredag 10-16 og lørdag kl. 10-14.  

Vi holder til hos ReSirkula. Ring oss på tlf: 415 35 555