Et brennende engasjement

Glenn Tjeldnes, leder hos Skandinavisk Motorsykkel Center, sittende på motorsykkel
BRENNENDE ENGASJEMENT: Glenn Tjeldnes i Skandinavisk Motorsykkel Center. Foto: MjøsAnker

Hos Skandinavisk Motorsykkel Center på Magnor samles motorsykkelentusiaster seg fra hele Skandinavia. Og selv om de er en liten bedrift huser de både museum med veteranmotorsykler, MC lakkering, et verksted, en cafe og mye mer. Og kjernen i det hele er et brennende engasjement for motorsykkelmiljøet!  

I tillegg til den store interessen for motorsykler er bedriften også opptatt av å bidra i samfunnet. Derfor har de også åpnet dørene for mennesker i arbeidsutprøving og for skoleelever, slik at disse kan få prøve seg i arbeid.  

Daglig leder, Glenn Tjeldnes, har gitt alle i arbeidsutprøving rom for å prøve seg i sitt tempo, og flere vender tilbake etter endt arbeidsutprøving. Det er lett å trives i bedriften, og Skandinavisk Motorsykkel Center har et svært positivt miljø som er opptatt av raushet og inkludering.  

-Det er jo så hyggelig å få folk inn, sier Tjeldnes entusiastisk. 

At Skandinavisk Motorsykkel Center er gode på tilrettelegging og er fleksible, det kan også jobbkonsulent Andre Aleksander Lien ved MjøsAnker Kongsvinger skrive under på. MjøsAnker samarbeider med næringslivet for å få alle som har mulighet for å jobbe ut i arbeid. Jobbkonsulent Lien er derfor svært glad for å ha en så god og raus arbeidsgiver som Skandinavisk Motorsykkel Center med på laget.  

-Det er gjennom slike samarbeid vi får mulighet til å følge opp de som kommer til oss og få kartlagt deres ressurser på best mulig måte. Vi ønsker jo nettopp det å skape mulighetsrom i et trygt og raust miljø, ute på en arbeidsplass, så det er vi i MjøsAnker svært opptatt av, sier Lien.